Actief in heel Limburg

Edma Industrie nv

Sinds 1990 uw producent van ijzersterke aanhang- en marktwagens

0 +
jaar ervaring
Edma Industrie nv uit Tessenderlo

Internationale speler op de aanhangwagenmarkt

Bij Edma Industrie nv uit Tessenderlo, een van Europa’s gerenommeerdste verkopers, kan u aanhang- en marktwagens kopen en huren. Zaakvoerder Guy Vangeebergen draait al meer dan 30 jaar mee in de branche en heeft de nodige kennis van zaken. Samen met zijn team biedt hij u een uitstekende en persoonlijke dienstverlening. Zij staan dagelijks voor u klaar en zoeken voor u het ideale model uit.

Wij staan paraat

Onze diensten

Bekijk hiernaast waarmee Edma Industrie nv u zoal kan helpen.

Aanhangwagens

Ontdek ons uitgebreide gamma aan (on)geremde aanhangwagens en lees hier meer over hun specifieke eigenschappen.

Verkoop & fabricatie marktwagens

Droomt u van een frituurwagen, pastafoodtruck, grillwagen of een viskraam? Wij produceren die naargelang uw wensen.

Verhuur

Op korte of lange termijn kan u bij ons o.a. aanhangwagens, marktwagens en foodtrucks huren tegen een scherpe prijs.

Carrosserie

De carrosserie van uw aanhang- of marktwagen laten personaliseren? Daarvoor gebruiken we het vloeibare rubber Plasti Dip.

(On)geremde modellen & marktwagens

Aanhangwagens te koop & te huur

U vindt bij ons een omvangrijk en vaak wisselend aanbod aan aanhang– en marktwagens die u ofwel (nieuw) kan kopen ofwel kan huren. Denk aan (on)geremde aanhangwagens, frituur– en snackwagens en autotransporters.

Voor particulieren, kleine zelfstandigen en grote bedrijven werken wij met duidelijke verhuurformules. Onze snack-, frituur- en marktwagens en kippers kan u zowel op korte als op lange termijn huren.

Daarnaast kan u ons inschakelen om uw aanhangwagen te laten herstellen en te onderhoudenAls u uw aanhangwagen bij ons heeft aangekocht, geniet u altijd van een interessante garantie.

Ten slotte kan u bij ons langskomen om de carrosserie van uw marktwagen te laten lakken, om te bouwen of te laten dippen. Onze spuitcabine kan u trouwens huren

Particulieren & bedrijven
Verkoop & verhuur
Onderhoud & herstellingen
Uitgerust atelier in Limburg

Uw marktwagen voor u samengesteld

Laat u liever een aanhangwagen geheel op maat ontwerpen? Ook dan staan wij graag tot uw dienst! Geef ons gerust een seintje en wij bekijken met u de mogelijkheden. Dankzij onze jarenlang ervaring kunnen wij perfect op uw behoeften inspelen en u adviseren over de opbouw.

In onze vestiging in Limburg verkopen, herstellen en spuiten we niet alleen aanhangwagens, maar onderhouden we ze evengoed. Op onze Facebook– en Instagrampagina kan u alvast een voorsmaakje van onze producten zien.

Ontdek onze realisaties

Onze aanhang- en marktwagens in beeld

Bekijk onderstaande fotogalerij en laat u overtuigen door ons ruime aanbod aan kwalitatieve aanhangers. Wilt u een marktwagen die in het oog springt? Ga dan voor onze gepersonaliseerde marktwagens met belettering of Plasti Dip.

Interesse in een aanhang- of marktwagen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!