Werkplaats en spuitcabineEDMA-GORA beschikt over een constant wisselende voorraad nieuwe en gebruikte aanhangwagens, markt en snackwagens in diverse prijsklassen

EDMA-GORA is sinds 1990 gevestigd aan de Heilig Hartlaan 32 in Tessenderlo. Een goed persoonlijk contact met de klanten vindt men er erg belangrijk. Samen met de medewerkers doen de zaakvoerders hun uiterste best voor die klanten. Maar men kan er ook terecht voor het huren, van een aanhangwagen, markt- frituur- of hot-dogwagen.

Voor advies, reparaties en onderhoud van alle aanhangwagens en marktwagens van alle merken staat een team van medewerkers van maandag tot en met zaterdag voor u klaar.

Ook een moderne carrosserie afdeling behoort tot het bedrijf. Alle reparaties worden uitgevoerd met garantie. Tevens regelt men voor u de schade-afwerking met uw verzekeringsmaatschappij.

Maar edma-gora is meer. Door bewezen kwaliteit en gedegen vakmanschap is EDMACAR eveneens één van de toonaangevende aanhangwagenfabrikanten binnen Europa. In meer dan 20 jaren tijd heeft EDMA-GORA de aanhangwagen tot een populair doe-het-zelf vervoersalternatief gemaakt. En voor de prijs hoef je 't zeker niet te laten! Er is een keuze uit verschillende types, zowel open als gesloten.

Geremd of niet geremd. Alles wat je nodig hebt, is een auto met of zonder trekhaak. En je vervoert de gekste dingen moeiteloos en goedkoop achter de auto. Door de eenvoudige verhuurformules is het ook voor iedere particulier, bedrijven of zelfstandigen heel interessant om aanhangwagens te huren voor korte of lange termijn. Inlichtingen vragen is dan ook het minst wat je kan doen.Bent u op zoek naar een degelijke wagen met speciale opties en / of volledig uitgebouwd, dan hoeft u niet verder te zoeken, dan moet u bij EDMACAR zijn!
EDMACAR is namelijk gespecialiseerd in tuning en uitbouwkits.

Een vakkundig team van techniekers staat elke dag voor u klaar en kan zich beroepen op heel wat jaren ervaring.

Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren. U kan dit uiteraard doen via de website of u brengt ons gewoon vrijblijvend een bezoekje. Wij zijn er elke dag van 9 u tot 18 u (uitgezonderd donderdag en zondag) en zaterdag van 10 u tot 16 u.


                                                 
Tot binnenkort!

RSS feed EDMA industrie nv - Heilig Hartlaan 32, 3980 Tessenderlo, BelgiŽ - Tel: 013 66 31 34 - BTW: 0436 258 983 - info@edma-gora.be