Carrosseriewerken aan aanhangwagens, marktwagens en foodtrucks

Reparaties en onderhoud

Heeft uw aanhangwagen of marktwagen schade opgelopen of is deze toe aan een onderhoudsbeurt? Naast het verkopen en verhuren van aanhangwagens en marktwagens, staan wij ook in voor de reparaties en het onderhoud. Op al onze herstellingen ontvangt u een garantie en zo nodig communiceren wij met uw verzekeraar. Hiernaast staan wij in voor het jaarlijks onderhoud van uw foodtruck of aanhangwagen. Ons team staat van maandag tot en met zaterdag voor u klaar, rekening houdende met onze wekelijkse sluitingsdag op donderdag en zondag.

Bijzonder carrosseriewerk voor marktwagens en aanhangwagens

Een goede marktwagen of foodtruck is heel herkenbaar. Het straalt de identiteit van uw zaak uit en lokt klanten van her en der in het land. Wij van Edma Industrie NV bouwen samen met u aan die herkenbaarheid. We helpen uw marktwagen te personaliseren. Denk daarbij aan belettering en aanpassingen aan het carrosserie. Daarnaast beschikken wij over een grote spuitcabine van 18 m, waar wij de foodtrucks spuiten of dippen. Wij maken daarbij gebruik van Plasti Dip, een synthetisch vloeibaar rubber. Dit kan u smeren, sprayen of dompelen en is beschikbaar in verschillende kleuren. U gebruikt het ook om uw voertuig in het mat te zetten. Ook kunnen we uw velgen behandelen met Plasti Dip om ze een beschermende rubberen coating te geven. Ten slotte doen we natuurlijk meer dan enkel dat, maar nemen we ook de inrichting van uw foodtruck graag onder handen.  

DIP YOUR CAR @ EDMACAR...

Bij Edma Car kan men nu ook terecht voor Plasti Dip. Wij bieden niet enkel de producten aan, maar wij dippen zelf ook wagens !!! Plasti Dip is een synthetisch vloeibaar rubber, men kan het sprayen, smeren, of dompelen. Het is in verschillende kleuren verkrijgbaar! Het is zelfs mogelijk om je hele wagen in het mat te zetten! Of enkel je motorkap? Geen zin meer om tijdens de wintermaanden je velgen te wisselen? Behandel ze dan met Plasti dip, deze rubberen coating beschermd ze! Wil je hier graag een beetje meer informatie over, stuur dan even een mailtje naar kelly@edmacar.be

Plastidip
Plastidip
press to zoom
Plastidip
Plastidip
press to zoom
Plastidip
Plastidip
press to zoom
1/1

Tevens bieden wij ook inox uitlaten op maat aan naar ieders wens

seat uitlaat
seat uitlaat
press to zoom
porsche uitlaat
porsche uitlaat
press to zoom
uitlaat 320i-069
uitlaat 320i-069
press to zoom
Uitlaat A6 Brea
Uitlaat A6 Brea
press to zoom
Uitlaat bmw E60-002
Uitlaat bmw E60-002
press to zoom
Uitlaat bmw
Uitlaat bmw
press to zoom
Uitlaten
Uitlaten
press to zoom
1/1

Ongeval gehad met uw foodtruck, carrosserie herstellen, nood aan een onderhoud of meer inlichtingen over het spuiten van uw marktwagen? Contacteer Edma Industrie NV voor meer informatie hieromtrent.