Verkoop en fabricatie van marktwagens

Verkoop marktwagens

Denkt u er aan om een pastafoodtruck, een grillwagen of een viskraam te kopen? Dan moet zo’n marktwagen natuurlijk perfect aansluiten bij de eisen die u eraan stelt. Bovendien is de marktwagen het uithangbord van uw bedrijf, waardoor hij als een rijdend reclamepaneel dienst mag doen. Wij verkopen nieuwe en tweedehandse marktwagens die wij volledig aanpassen naar uw wensen, zowel wat de inrichting als de belettering betreft. Ons voortdurende wisselende stock aan nieuwe en gebruikte marktwagens, snackwagens en frituurwagens heeft altijd wel oplossingen te bieden. Kom langs bij Edma Industrie NV en maak uw noden kenbaar, waarna wij meteen op zoek gaan naar een geschikte marktwagen.

Fabricatie van marktwagens op maat

Een tweedehands marktwagen is extra voordelig, maar sluit niet altijd aan bij uw noden. Heeft u een eigen idee van hoe u wenst dat uw marktwagen eruit moet zien? Wilt u ‘m inrichten als een frietwagen, een rijdende hamburgertent of een hippe cocktailbar? Dan maken wij die marktwagen op maat van uw dromen. U kiest zelf de afmetingen, de inrichting en de stijl. Wij zorgen ervoor dat het helemaal voldoet aan uw wensen en toch gewoon 100% veilig en conform is, ook wat de elektriciteit of de warmtevoorziening betreft. Daarnaast voeren we de afwerking in uw bekende huisstijl voor u uit. Heeft u meerdere marktwagens nodig om massaal het Vlaamse binnenland te veroveren? Dan rekent u uiteraard op een extra scherpe offerte. Onze adviseurs bespreken samen met u de mogelijkheden.

Zoekt u een nieuwe of tweedehandse marktwagen die u graag laat aanpassen aan uw huisstijl? Of liever een marktwagen op maat van uw activiteiten? Contacteer dan Edma Industrie NV in Tessenderlo.